Hemsida

Vad är god webbdesign?

God webbdesign innebär så mycket mer än att bara bygga en ”snygg” hemsida. Funktionen kommer alltid i första rummet. Kärnan i ditt budskap, vem du är och vad du står för, ska framgå klart och tydligt och ska tilltala din målgrupp. En hemsida ska vara lättnavigerad och fungera lika bra oavsett om man använder dator eller mobil. Färger, typsnitt och andra visuella element är bara delar i en helhet som ska förstärka och framhäva det just du vill säga.

Det är också viktigt att hemsidan är enkel för dig att uppdatera. Det ska inte kännas krångligt att hålla sidan aktuell för då är risken att det inte blir gjort. När jag får höra från en kund som är helt ointresserad av teknik att ”det här var ju enkelt – och riktigt roligt!” – då känner jag att jag har jag lyckats!

Riktigt bra webbdesign kräver att alla dessa delar är på plats.

Ny hemsida

Jag bygger hemsidor med ett verktyg som heter WordPress (om du vill veta mer om Wordpress kan du läsa mitt blogginlägg). Det ger i stort sett obegränsade möjligheter att skräddarsy hemsidans utseende och funktioner.

Översyn

Du kanske redan har en hemsida med några år på nacken, och nu behöver en ny funktion läggas till eller designen fräschas upp. Små eller stora förändringar - hör av dig och berätta vad du behöver hjälp med.

Uppdateringar

När hemsidan är klar, vill du ta hand om uppdateringar och skötsel av hemsidan på egen hand eller föredrar du att ta hjälp? Jag finns där precis så mycket eller så lite som du behöver. Vi hittar den lösning som passar dig bäst.

Vad kostar en hemsida?

Grundpris för en webbplats byggd i Wordpress med startsida och fyra undersidor är 8 000 kr exkl moms.

Kostnad för webbhotell och domännamn ingår inte. Webbhotell finns från ca 250 kr/år, och en .se- eller .com-domän kostar ca 150 kr/år.

Varje hemsida är unik och skräddarsys utifrån just ditt innehåll och dina behov. Därför kan kostnader tillkomma för eventuella tillval.

Har du speciella önskemål om hemsidans utformning? Hör av dig och berätta så återkommer jag med offert!

Checklista för ny hemsida

Går du i hemsidestankar?

Ladda ner en gratis checklista för ny hemsida här: