Om mig

Ann Broström

Vem är jag? En kreativ problemlösare och tekniknörd som får mina bästa idéer ute i löparspåret eller på skogspromenaden.

Jag heter Ann Broström och jag är utbildad webbprogrammerare med eget företag inom webb och design sedan mer än 10 år. Det är ett spännande område med snabba förändringar där jag hela tiden får möjlighet att utvecklas och lära mig nya saker, inte bara inom teknik och design utan även marknadsföring, psykologi, ekonomi och mycket annat. Inte minst lärorikt är mötet med alla kunder inom olika branscher!

Att få använda mina kunskaper och min erfarenhet för att lyfta fram mina kunder och deras företag online är otroligt givande.

Jag finns i Uppsala men mina kunder är spridda runtom i Sverige och även i andra länder. Oavsett var du geografiskt befinner dig är du välkommen att arbeta med mig!

Mina tjänster

Ny hemsida

Jag bygger hemsidor med ett verktyg som heter WordPress (om du vill veta mer om Wordpress kan du läsa mitt blogginlägg). Det ger i stort sett obegränsade möjligheter att skräddarsy hemsidans utseende och funktioner.

Översyn

Du kanske redan har en hemsida med några år på nacken, och nu behöver en ny funktion läggas till eller designen fräschas upp. Små eller stora förändringar - hör av dig och berätta vad du behöver hjälp med.

Uppdateringar

När hemsidan är klar, vill du ta hand om uppdateringar och skötsel av hemsidan på egen hand eller föredrar du att ta hjälp? Jag finns där precis så mycket eller så lite som du behöver. Vi hittar den lösning som passar dig bäst.