Finlandsreportage

Sören Viktorsson som driver Finlandsreportage är svensk frilansjournalist bosatt i Helsingfors sedan mer än 20 år. Med ”udda språkkunskaper” som specialitet gör han reportage från såväl Finland som övriga världen. Han skriver regelbundet kåserier i Hufvudstadsbladet, Finlands största finlandssvenska dagstidning.

Sören har fått en hemsida som är skräddarsydd för hans artiklar och kåserier. Han uppdaterar hemsidan själv med artiklar, kåserier, foton och annan aktuell information. Hemsidan är gjord i WordPress.

Besök hemsidan: www.finlandsreportage.com

Hemsidan är skräddarsydd för att Sören enkelt ska kunna lägga in alla sina artiklar med eller utan foto.

Nu har jag en hemsida där jag själv med några enkla klick kan lägga in artiklar, kåserier, bilder och annan aktuell information. Det kan inte bli enklare.

Artiklarna presenteras på ett överskådligt sätt på hemsidan och kan filtreras för att visa artiklar från ett specifikt land. På hemsidan finns för närvarande Sörens reportage från 20 länder.

Är du journalist och behöver en hemsida? Du är välkommen att kontakta mig. Jag skräddarsyr hemsidan med utgångspunkt från ditt innehåll och dina önskemål.

"Ann har hjälpt mig med en fenomenal hemsideslösning! Som utrikesreporter finns varken tid eller intresse av att på egen hand knåpa med IT. Nu har jag en hemsida där jag själv med några enkla klick kan lägga in artiklar, kåserier, bilder och annan aktuell information. Det kan inte bli enklare, min hemsida är hela tiden uppdaterad och jag kan ägna mig åt journalistiken."


Sören Viktorsson

Finlandsreportage